Kinderopvang Schiedam

Wat is belangrijk om te weten als je een kinderopvang in Schiedam nodig hebt?

Wees ook verzekerd van de beste kinderopvang in Schiedam voor uw kind. Dat is nu heel snel geregeld. Bij ons hoeft u zich niet eerst in te schrijven op een lange wachtlijst. Wij hebben meteen een fijn plekje waar uw kind zich gegarandeerd thuis voelt. Omdat uw kind een groot gedeelte van de dag op ons kinderdagverblijf in Schiedam doorbrengt is het natuurlijk van cruciaal belang dat het zich thuis en veilig voelt. Wij stellen u dan ook gerust dat elk kind bij ons zichzelf mag zijn. Alle leidsters zijn bekwame verzorgsters, daardoor krijgt elk kind de individuele aandacht en zorg dat het nodig heeft. Wij genieten van het zien van de blije gezichtjes van tevreden kinderen. Ervoor zorgen dat elk kind een geweldige dag heeft is dan ook ons dagelijkse doel.

Kinderopvang Schiedam

Hoe ziet een dag eruit op een kinderopvang in Schiedam?

Op de kinderopvang van Elyanne Sanches werken wij altijd met een vaste dagindeling. Het dagprogramma is speciaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo doen de kleinsten van het kinderdagverblijf in Schiedam tussen de middag een middagdutje, terwijl dat natuurlijk niet geldt voor de basisschoolkinderen op onze BSO in Schiedam. Wel kunt u erop rekenen dat wij voor alle kinderen werken met een pedagogisch programma, dat helemaal aansluit bij de leer- en ontwikkelbehoeften van de leeftijd van uw kind. We zingen liedjes en doen leerzame spelletjes en maken de kleine kinderen op een speelse manier bekend met letters en cijfers. Voor de grotere kinderen hebben wij andere educatieve spellen die kunnen helpen met het vergroten van de vocabulaire en het getalbegrip. Natuurlijk kunnen wij ook helpen en sturen bij het maken van het huiswerk als daar behoefte aan is.

De beste zorg voor uw kinderen vindt u onder één dak

U heeft vast wel eens gehoord van het gezegde ‘klein maar fijn’. Dat gaat absoluut ook op voor onze kinderopvang in Schiedam. De kleinschaligheid maakt dat onze kinderopvang in Schiedam meteen persoonlijk en vertrouwd aanvoelt. De kinderen ervaren het als een soort tweede thuis. Bij ons kan uw kind veilig opgroeien en zich volledig op eigen tempo ontwikkelen. Wij stemmen onze zorg altijd af op de zorgbehoefte van uw kind. Wij luisteren naar uw kind en geven het individuele aandacht. Omdat wij zoveel waarde hechten aan een goede ontwikkeling van elk kind houden we u dagelijks op de hoogte over de ontwikkelingen van uw kind. Neem nu contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op