Kinderdagverblijf Schiedam

Zoekt u een kinderdagverblijf Schiedam?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar kinderdagverblijf in Schiedam? Natuurlijk wilt u alleen de beste opvang voor uw kind. Een combinatie van de juiste zorg en educatieve opvang, maar bovenal wilt u een goed gevoel hebben over de kinderopvang. Wij bieden uw kind een fijne plek in een kleinschalig kinderdagverblijf in Schiedam. Het is een knusse veilige en vertrouwde omgeving. Alle leidsters zijn gediplomeerd en gescreend. Bij ons zal uw kind zich zeker thuis voelen. Alle kinderen van elke afkomst en religie zijn bij ons welkom. We respecteren de culturele en religieuze achtergrond van elk gezin en zullen daar ook altijd rekening mee houden. Wij kennen geen lange wachtlijsten en u kunt gerust langskomen voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding in ons kinderdagverblijf in Schiedam.

Kinderdagverblijf Schiedam

 Voor welke kinderen is ons kinderdagverblijf Schiedam geschikt?

Ons kinderdagverblijf in Schiedam biedt opvang aan kinderen van 0 tot en met 4 jaar; baby’s, peuters en kleuters die nog niet naar de basisschool gaan. Omdat wij geen grote groepen hebben krijgt uw kind altijd de aandacht en verzorging die het nodig heeft. Natuurlijk werken wij volgens een educatief pedagogisch programma wat volledig is afgestemd op de leeftijd van uw kind. Al spelenderwijs leert uw kind dingen als vormen, kleuren, getallen en letters herkennen. Zodra uw kind naar het basisonderwijs mag heeft het dus al een goede basis meegekregen van ons kinderdagverblijf in Schiedam. Maar ons kinderdagverblijf in Schiedam heeft ook een BSO in Schiedam. Dat staat voor buitenschoolse opvang en dat is kinderopvang in Schiedam voor alle kinderen met de basisschool leeftijd; ongeveer 4 tot en met 12 jaar.  

Kies voor een professioneel kinderdagverblijf Schiedam

U wilt uw kind toch ook brengen naar een kinderdagverblijf in Schiedam met hoge kwaliteit? Verzekerd zijn van professionele zorg voor u kind is wat u als ouder het belangrijkst vindt. Zo kunt u met een gerust hart uw kind bij ons kinderdagverblijf in Schiedam laten als u gaat werken. Ons kinderdagverblijf is voorzien van alle benodigdheden zoals bedden, kinderstoelen, wippertjes, een box en natuurlijk speelgoed. Het enige wat u mee hoeft te geven is een lunchpakket. Wij bieden u zelfs de service dat u van ons een pakket avondeten mee naar huis krijgt zodra u uw kind komt ophalen. Dat is natuurlijk super fijn en makkelijk als u net uit werk komt. Uw kindje kan meteen als u thuis komt gaan eten voor het badderen. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Wij maken graag kennis met u. Neem nu contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op