BSO Schiedam

Heeft u al gehoord van onze BSO in Schiedam?

Wij zijn de leukste BSO in Schiedam als je het aan de kinderen vraagt. De ervaring van de kinderen is enorm waardevol voor ons. Omdat hun mening telt gaan wij echt met ze in gesprek om te weten waar zij behoefte aan hebben. Het creëren van een positieve, veilige en leerzame omgeving is wat wij dagelijks opnieuw doen. Zorgen dat de kinderen elke dag een positieve waarneming hebben is onze missie. Onze visie is dat alle kinderen hun unieke persoonlijkheid volledig uiten omdat ze hun eigen krachten kennen. Wij zijn niet alleen verzorgers van uw kind, maar wij helpen daarom ook graag bij de persoonlijke ontwikkeling. Omdat de kinderen op school al de hele dag onderwijs hebben gehad krijgen ze bij ons de ruimte om in de vertrouwde omgeving tot zichzelf te komen. Bij onze BSO in Schiedam is leren altijd leuk omdat het geen moeten is.

BSO Schiedam

Waarom onze BSO in Schiedam zo leuk is

Wat vinden de kinderen leuk aan onze BSO in Schiedam? Hun antwoord op die vraag is het belangrijkst voor ons. Daarom is het welbehagen van de kinderen onze dagelijkse focus. Hoe ziet onze dagindeling eruit? Dat verschilt natuurlijk per groep. We zingen liedjes en doen leerzame spelletjes met de kinderen van het kinderdagverblijf in Schiedam. Met de kinderen van de BSO doen wij andere educatieve spellen die kunnen helpen met het vergroten van de vocabulaire en het getalbegrip. Natuurlijk kunnen wij ook helpen en sturen bij het maken van het huiswerk als daar behoefte aan is. Goede communicatie is onze kracht. Wij communiceren zowel met de kinderen als met ouders. Wij willen dat iedereen zich gehoord voelt en dat merkt u aan onze BSO in Schiedam.

Kies voor een BSO in Schiedam met karakter

Wilt u ook een kinderopvang in Schiedam met karakter? Op onze BSO in Schiedam zult u dat zeker vinden. Natuurlijk kunnen wij wel van alles zeggen, maar het echte bewijs zijn natuurlijk de kinderen. De tevredenheid en vrolijkheid van de kinderen laat zien dat onze inspanning om hen de beste tijd te geven werkt! Daarom willen wij u graag uitnodigen voor een rondleiding op onze BSO in Schiedam. Wij laten u graag zien hoe onze opvangruimte eruit ziet en vertellen u alles over ons educatieve pedagogische dagprogramma. En het mooiste is, dat u zich meteen kunt aanmelden voor opvang. Wij hebben namelijk geen lange wachtlijsten. Kom vandaag nog langs en ervaar onze leuke sfeer.  

Neem contact met ons op